Rólunk

Kedves Olvasónk!
Éveken át azért jártuk Olaszországot, hogy megfejtsük az ottani ízek titkát. Nem értettük, hogy lehetséges, hogy a legolcsóbb, legegyszerűbb helyen is olyan ételekkel találkoztunk, ami Magyarországon csak a legkiválóbb séfek konyhájában készül.
Meglepő volt számunkra, hogy Nápoly jelentősebb pizzériáiban csupán öt féle pizzából lehet választani. Sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a gondos, lelkiismeretes elkészítésnek és a minőségi alapanyagnak, ami egy egészen más gasztronómiai élményt nyújt.

Canelloni,Farfalle,Spaghetti, Fettuccine, Penne,Tagliatelle.Fusilli, mind ismerős az igazi ínyencek számára, mi szeretnénk a vásárlóinknak megmutatni, hogy “pasta” és “pasta” között is óriási különbség lehet, ha a megfelelő lisztből, jó arányokkal készítik el.

A paradicsom minőségét nagyban befolyásolja a sok napfény, a tápanyag és a gondos kezelés. Szószaink és püréink minőségét a több évszázados múltra visszatekintő szicíliai gazdálkodás garantálja. Bízunk benne, hogy segítségünkkel rengeteg energiát megspórolva a család kedvenceit percek alatt el tudjátok készíteni.
Célként tűztük ki, hogy olyan áruházat hozunk létre, ami képes többet átadni a vevőinek abból, hogyan készíthetnek felejthetetlen ételeket a saját konyhájukban. Nálunk egy helyen találkozhattok minden olyan fontos, előre megválogatott összetevővel, amit még a fővárosi boltokban is csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet beszerezni.
Kövessétek közösségi oldalainkat, mert ott hamarosan receptjeinkkel is találkozhattuk! Örömmel fogadjuk, ha ti is megosztjátok velünk olaszos ételeiteket.
Szép napot, jó vásárlást kívánunk!
Tibi és Évi